Kalendar

Obaveštenje

U ovoj godini planiramo barem dve vikend radionice i ako se stvore uslovi organizovali bi Kurs Permakulture u trajanju od dve nedelje, ovde kod nas na imanju. Možda će biti još nekih dešavanja ali za sada ništa još nije potvrđeno, već smo sebi zadali dosta za ovu godinu.

Ako ste zainteresovani za neku od naših budućih radionica ili za Kurs Permakulture najbolje je da se prijavite na naš permakulturni bilten koji šaljemo jednom mesečno na mejl svih prijavljenih. U biltenu obično podelimo par stvari iz prethodnog perioda i najavimo neke radionice i ostale zanimljivosti.

Prijava na permakulturni bilten rtanjskog vrta


Radionice i ostala događanja


Vikend radionice


Edukativna radionica

Datum će biti naknadno objavljen

Za sve koji su zainteresovani da posete naše imanje Rtanjski Vrt, saznaju i nauče nešto o permakulturi i životu van mreže na samoodrživom eko imanju, pripremili smo vikend radionicu sa programom o kojem možete saznati više na stranici Edukativna poseta našem imanju

Dolazak petak popodne, upoznavanje sa radionicom i uvodno predavanje

Subota od 09:00 do 18:00 časova, sa podnevnom pauzom

Nedelja od 09:00 do 17:00 časova, sa podnevnom pauzom

Maksimalno 10 osoba

U cenu su uključeni obroci i bezalkoholno osveženje, noćenje u hostelu, bungalovu ili šatoru, zatim teoretska predavanja, praktična nastava i eventualni materijal potreban za radionicu.

Ako ste zainteresovani možete se prijaviti na dnu ove stranice.

Molimo vas popunite formular. Javićemo vam se uskoro da potvrdimo vašu prijavu.

%d